Projecten

Hier wordt er op verschillende projecten ingezoomd met wat er is gedaan en verschillende foto’s van het process.

Project: Woning uitbreiding Valkenburg

Dit project is opdracht van voormalig werkgever HTW-Bouw, door W. ten Haake Het architectenbureau gebruikt is: Joop Siera Bij dit project wou de opdracht gever het ouderlijke huis gerenoveerd hebben en vergroten. Alles in en op dit huis is vernieuwd. Het dak, kozijnen, de indeling etc.

Project: Het creëren van 7 appartementen

Dit project is in opdracht van voormalig werkgever HTW-bouw, door W. ten Haake. De opdrachtgever was J. Kroon en het architectenbureau, Piet Onderwater. Bij dit project is Rijnsburg werd een huis gerenoveerd en uitgebouwd, zodat er 7 nieuwe appartementen uit gemaakt konden worden. Het oude huis is opgenomen in het complete complex. Hierdoor ontstonden grotenMeer lezen over “Project: Het creëren van 7 appartementen”

Project: Amsterdam Govert Flickstraat

De opdracht gever voor dit project was E.J Bonnike. Het project was het verbouwen van een voormalig studenten huis tot twee volwaardige appartementen. Hierbij zaten op hoog niveau afwerkingen. Het hele huis is volledig aangepakt van onder tot boven, nieuwe wanden, plafonds, nieuwe indeling van de kamers. De voormalige zolder is vergroot met dakkapellen enMeer lezen over “Project: Amsterdam Govert Flickstraat”


Up to date blijven van de verschillende projecten?

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.