Badkamer

Welke badkamer stijl past bij u?

Wilt u een moderne, landelijke, klassieke of industriële badkamer en toilet? Wilt u een hele badkamer aanpassen? Een badkamer an suite maken? Of een extra toilet in uw huis creëren? Er is van alles mogelijk en het is begrijpelijk als u misschien overspoelt word met alle keuzes die u moet maken. Bij Andy Ruiter Bouw helpen wij u graag met het maken van deze keuzes en geven graag advies over de verschillende mogelijkheden voor u.

Wat komt er bij kijken

Een badkamer verbouwen is vaak een grote onderneming. Denk hierbij aan het aanpassen van de waterleidingen, elektra, het weghalen van de oude tegels en meubilair tot het schilderen, tegelen en plaatsen van nieuw meubilair. Er zijn veel stappen in het process die doorlopen worden. Andy heeft door de jaren heen al vele badkamers en toilet geplaatst en heeft daarom al veel ervaring in dit process.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de verschillende stappen in het verbouwen van een badkamer en wat voor kosten hier aan verbonden zitten? Andy komt graag bij u langs om te kijken wat er voor u mogelijk is en deze opties samen met u door te bespreken.

Andy Ruiter Bouw

Contact
andyruiterbouw@ziggo.nl
+31681338944

Over

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker, met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw. Andy staat voor het bouwen van kwaliteit en duurzaamheid dit zorgt voor langere tevredenheid. Met zijn uitgebreide ervaring in de bouw is hij van alle markten thuis met een grote passie voor het vak. Andy informeert graag over wat de beste mogelijkheid is voor U en waarom.

Handige Informatie

De verschillende opties