Slaapkamer

Een slaapkamer is de plek om op te laden en tot rust te komen.

De slaapkamer is de plek waar u aan het einde van de dag tot rust kunt komen en uzelf weer oplaad voor de volgende dag. Ook is het een plek waar vaak opberg ruimte beschikbaar is voor kleding en andere spullen.

Heeft u een zolder en wilt deze tot slaapkamer ombouwen? Is uw slaapkamer gedateerd en wilt deze een nieuwe look geven? Of wilt u meer ruimte creëren in uw slaapkamer? Dit en meer is mogelijk bij ons.

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker. Dit houdt in dat hij op maat gemaakte meubels voor u kunt maken, passend aan de kamer. Denk hierbij aan een op maat gemaakte inloop kleding kast of een zit hoekje bij het raam.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten wat er specifiek voor uw project mogelijk is of wat voor kosten hier aan verbonden zitten? Andy komt graag bij u langs om te komen kijken en de mogelijkheden door te bespreken.

Andy Ruiter Bouw

Contact
andyruiterbouw@ziggo.nl
+31681338944

Over

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker, met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw. Andy staat voor het bouwen van kwaliteit en duurzaamheid dit zorgt voor langere tevredenheid. Met zijn uitgebreide ervaring in de bouw is hij van alle markten thuis met een grote passie voor het vak. Andy informeert graag over wat de beste mogelijkheid is voor U en waarom.

Handige Informatie

De verschillende opties