Project: Amsterdam Govert Flickstraat

De opdracht gever voor dit project was E.J Bonnike.

Het project was het verbouwen van een voormalig studenten huis tot twee volwaardige appartementen. Hierbij zaten op hoog niveau afwerkingen. Het hele huis is volledig aangepakt van onder tot boven, nieuwe wanden, plafonds, nieuwe indeling van de kamers. De voormalige zolder is vergroot met dakkapellen en is de woonkamer van het tweede appartement. Ook is er een frans balkon aangebracht bij het gehele gebouw. Het hele huis is verbouwd met de eis het naar deze eeuw te brengen, door nieuwe badkamers, toiletten, elektra, keuken, slaapkamers en kasten etc.

Tijdens het verbouwen is houtrot geconstateerd en andere gebreken. Deze zijn volledig aangepakt. Bij de schuiframen is de oude stijl behouden, echter kwam er wel dubbel glas in en dat de schuif functie weer werkte.

Het schilderwerk is binnen en buiten gedaan, waardoor het klassieke huis wel weer een eeuw mee kan.

Bij dit project was Andy Ruiter Bouw de meewerkend uitvoerder. Vanwege de grote van de klus zijn er een aantal andere vakmannen in gehuurd om het process te versnellen. Andy heeft zelf het timmerwerk voor rekening gehouden en het interieur bouwen gedaan. Door op maat gemaakte kasten en meubels te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: