Schuur

Een schuur voor een opgeruimde tuin

Een schuur is de plek om spullen op te bergen die u niet regelmatig gebruikt of voor het opbergen van fietsen en gereedschap. Dit zorgt er voor dat dit dan niet los in de tuin komt te staan en last heeft van bijvoorbeeld regen.

Er zijn verschillende keuzes als het gaat om het maken van een schuur, denk hierbij aan locatie, grootte en material keuze. Bij Andy Ruiter Bouw willen we kijken naar uw wensen en behoefte voor een schuur. Hierbij kan er advies worden gegeven wat wij denken de beste optie voor u is.

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker. Dit houdt in dat hij voor u als nodig is op maat kan bouwen.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de verschillende opties en welke kosten hier aan verbonden zitten? Andy komt graag bij u langs om te komen kijken en de opties met u door te bespreken.

Andy Ruiter Bouw

Contact
andyruiterbouw@ziggo.nl
+31681338944

Over

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker, met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw. Andy staat voor het bouwen van kwaliteit en duurzaamheid dit zorgt voor langere tevredenheid. Met zijn uitgebreide ervaring in de bouw is hij van alle markten thuis met een grote passie voor het vak. Andy informeert graag over wat de beste mogelijkheid is voor U en waarom.

Handige Informatie

De verschillende optie