Keuken

Een keuken is het hart van een huis

Voor vele is de keuken het hart van het huis waar de gezelligheid zich bevind. Waar het eten word gemaakt en vaak veel opberg ruimte is. Wilt u uw keuken aanpassen, vernieuwen of verplaatsen? Een keuken kan zo luxe of simpel zijn als u zelf wilt. Passen bij uw levensstijl Bij Andy Ruiter Bouw helpen wij u graag in het verwezenlijken van uw visie en wensen.

Wat komt er bij kijken

Een keuken project kan van een relatief simpel proces tot een ingewikkeld process zijn. Dit heeft te maken met verschillende factoren zoals de waterleidingen, elektra, het slopen of maken van muren, de keuken indeling en apparatuur. Bij Andy Ruiter Bouw willen wij dit process zo soepel mogelijk voor u laten verlopen. Andy heeft door de jaren heen veel keukens geplaatst en heeft hierbij veel ervaring in het process en mogelijke valkuilen.

Offerte aanvragen

Wilt u een beter beeld krijgen wat er voor u mogelijk is bij het verbouwen van een keuken en welke kosten hier aan verbonden zitten? Andy komt graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te bespreken.

Andy Ruiter Bouw

Contact
andyruiterbouw@ziggo.nl
+31681338944

Over

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker, met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw. Andy staat voor het bouwen van kwaliteit en duurzaamheid dit zorgt voor langere tevredenheid. Met zijn uitgebreide ervaring in de bouw is hij van alle markten thuis met een grote passie voor het vak. Andy informeert graag over wat de beste mogelijkheid is voor U en waarom.

Handige Informatie

De verschillende opties