Woonkamer

Woonkamer is de ruimte voor entertainment

Een woonkamer en keuken zijn vaak samen het hart van een huis waar de meeste gezelligheid en entertainment plaats vindt.

Heeft u net een huis gekocht en moet de huiskamer nog wel worden aangepast? Of wilt u meer ruimte creëren door een open indeling? Of wilt u echt de huiskamer tot een entertainment ruimte omtoveren? Bij Andy Ruiter Bouw kunnen wij u helpen in het verwezenlijken van uw ideale woonkamer op basis van uw wensen en behoeften.

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker. Dit houdt in dat Andy als nodig is voor u een op maat gemaakt meubilair kan maken. Denk hierbij aan het tv meubilair, een op maat gemaakte kast of een zit hoekje bij het raam.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijke opties voor u en de kosten die hier aan verbonden zitten? Andy komt graag bij u langs om deze door te bespreken met u.

Andy Ruiter Bouw

Contact
andyruiterbouw@ziggo.nl
+31681338944

Over

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker, met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw. Andy staat voor het bouwen van kwaliteit en duurzaamheid dit zorgt voor langere tevredenheid. Met zijn uitgebreide ervaring in de bouw is hij van alle markten thuis met een grote passie voor het vak. Andy informeert graag over wat de beste mogelijkheid is voor U en waarom.

Handige informatie

De verschillende opties