Over ons

Andy Ruiter Bouw is een all-round bouw bedrijf.

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker. Met meer dan 15 jaar ervaring van kleinere tot grotere projecten.

Na vele jaren in loondienst te zijn geweest ging Andy in 2013 het avonduur aan met het beginnen van zijn eigen bouw bedrijf. Als toegewijde en ervaren bouwvakker is geen obstakel te groot voor Andy, er is altijd een oplossing mogelijk. Andy staat voor het bouwen van kwaliteit en duurzaamheid dit zorgt voor langere tevredenheid van een afgerond project.

Met zijn uitgebreide ervaring in de bouw is hij van alle markten thuis met een grote passie voor het vak. Andy informeert graag over wat de beste mogelijkheid is voor U en waarom. Een project afsluiten met een tevreden klant en kwalitatief goed werk leveren staat dan ook centraal.

In zijn vrije tijd vind Andy het leuk om op pad te gaan en gaat graag met de camper op pad door heel Nederland.

Wilt U meer weten wat Andy voor U kunt betekenen?

Andy Ruiter Bouw

Contact
andyruiterbouw@ziggo.nl
+31681338944

Over

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker, met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw. Andy staat voor het bouwen van kwaliteit en duurzaamheid dit zorgt voor langere tevredenheid. Met zijn uitgebreide ervaring in de bouw is hij van alle markten thuis met een grote passie voor het vak. Andy informeert graag over wat de beste mogelijkheid is voor U en waarom.

Handige informatie

De verschillende optie