Balkon

Heeft u al een balkon, maar is deze aan vervanging toe? Of wilt u een balkon laten bouwen? Maar u weet niet wat mogelijk is? Er zijn veel verschillende soorten balkons. Er kan op maat werk worden geleverd naar uw wensen.

Een balkon uitbouwen of vergroten

Een balkon is aan fijne buiten ruimte en zeker voor meerwaarde voor uw woning. Dit telt helemaal als u in een apartment woont of zelf geen tuin heeft. Met een balkon heeft u dan toch dat stukje ruimte om naar buiten te gaan. Een groot voordeel hiervan is dat je ook in huis meer daglicht creëert. Het kan de plek worden waar je een BBQ neerzet en gezellig buiten een hapje eet, of je maakt er je moes tuintje van. De verschillende mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor het uitbouwen of vergroten van een balkon heeft u vaak eerste een vergunning nodig van de gemeente. De aanvraag hiervan willen wij u ook graag bij ondersteunen. De kosten van dit project ligt er echt aan wat u wilt, wat gedaan moet worden, de grote en stijl.

Vraag een offerte aan!

Bij Andy Ruiter Bouw kunt u al uw mogelijkheden met Andy doornemen. Wilt u meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn en de kosten hier voor. Neem dan contact op zodat Andy samen met u naar uw opties kunt kijken.

Andy Ruiter Bouw

Contact
andyruiterbouw@ziggo.nl
+31681338944

Over

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker, met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw. Andy staat voor het bouwen van kwaliteit en duurzaamheid dit zorgt voor langere tevredenheid. Met zijn uitgebreide ervaring in de bouw is hij van alle markten thuis met een grote passie voor het vak. Andy informeert graag over wat de beste mogelijkheid is voor U en waarom.

Handige informatie

De verschillende opties