Dakkapel

Een dakkapel creëert het gevoel van ruimte.

Door gebruik te maken van een dakkapel bij uw woning creëert u een gevoel van meer ruimte en er komt dan meer natuurlijk zonlicht in uw woning. Heeft u net een huis gekocht of wilt u langer blijven wonen in het zelfde huis? Dan is een dakkapel echt een mooie optie voor u. Een dakkapel zorgt voor meer leefruimte, daglicht en verhoogd de waarde van uw woning. En wie wilt dat nou niet!

Andy Ruiter komt graag bij u langs om te komen kijken, wat voor dakkapel voor uw woning het beste is en welke mogelijkheden u allemaal heeft. Bij Andy Ruiter Bouw helpen wij u graag in het verwezenlijken van uw droom project.

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker. Het gebruik maken van kwalitatief goede materialen en klant vriendelijkheid zijn dan ook belangenrijken punten voor Andy.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijk opties en kosten die hier aan verbonden zitten? Andy komt graag bij u langs om dit met u door te bespreken.

Andy Ruiter Bouw

Contact
andyruiterbouw@ziggo.nl
+31681338944

Over

Andy Ruiter is een gediplomeerde timmerman, uitvoerder en een gecertificeerd meubelmaker, met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw. Andy staat voor het bouwen van kwaliteit en duurzaamheid dit zorgt voor langere tevredenheid. Met zijn uitgebreide ervaring in de bouw is hij van alle markten thuis met een grote passie voor het vak. Andy informeert graag over wat de beste mogelijkheid is voor U en waarom.

Handige Informatie

De verschillende opties